زعفران برای خود به خوبی شاخصهایی را دارد که این شاخصها میتوانند در کیفیتی که برای زعفران ایجاد میشود به شدت تاثیر داشته باشد در این حالت است که به خوبی میتوان از زعفران استفاده کرد برای به دست آوردن زعفران مرغوب به خوبی از این شاخصها استفاده کرد.
شاخصهایی تعیین کیفیت زعفران
شاخصهایی که برای تعیین کیفیت زعفران وجود دارد عبارت است از:
- طعم دهندهای دلپذیر
- رایحه زعفران
در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.
1. طعم دهندهای دلپذیر
یکی از نکاتی که برای زعفران میتوان در نظر داشت به این صورت است که از طعم بسیار خوبی برخوردار است که باعث میشود به شدت بر روی طعم غذاها نیز تاثیرات زیادی داشته باشد.
در این زمان است که میتوان گفت که طعمی که برای زعفران در نظر گرفته میشود به این صورت خواهد بود که بیشتر به صورت ملایم و طعمی طولانی مدت در غذا و خوراکیها خواهد بود. با این حال میتوان گفت که از زعفران به صورت ترکیبی بیشتر استفاده میشود در نهایت این که میزان استفاده از زعفران به صورت جداگانه به شدت کمتر است. زیرا بیشتر از آن به صورت ادویهای استفاده میشود در این زمان است که میتوان به خوبی از این نکته استفاده کرد که طعم دهندهها به شدت میتوانند برای غذا و خوراکیها مناسب باشند و به خوبی نیز میتوان از آنها استفاده کرد.
2. رایحه زعفران
زعفران نیز مانند گلهای دیگری که در طبیعت وجود دارد از رایحه خوبی برخوردار است که این رایحه به شدت در نخهایی که در وسط گل وجود دارد و زعفران ناب را تشکیل میدهد به صورت موثری وارد میشود و وجود دارد.
زمانی که زعفران مدت زمان بیشتری بماند و مورد استفاده قرار داده نشود بیشتر طعم آن به شیرینی خواهد رفت در این زمان است که به خوبی میتوان این نکته را در نظر داشت که طعم شیرینی که برای زعفران ایجاد میشود از مدت زمانی است که زعفران استفاده نشده است. بنابراین این خاصیتی است که برای زعفران در نظر گرفته میشود و میتوان گفت که به شدت نیز در طعم زعفران میتواند تاثیر داشته باشد و این تاثیر به خوبی در استفاده از زعفران به راحتی میتواند مشهود باشد. استفاده از بهترین شیوه نگهداری زعفران سبب میشود تا رایحهی آن ماندگارتر شود.
کیفیت زعفران بر اساس سه شاخص
زمانی که قرار است زعفران مورد استفاده قرار داده شود بهتر است که شاخصهایی که برای کیفیت زعفران در نظر گرفته میشود را در نظر داشت.
در این زمان است که میتوان گفت که یکی از شاخصهایی که برای زعفران در نظر گرفته میشود به این صورت خواهد بود که این ماده حاوی موادی به نام کروسین، پیکروکروسین، خواهد بود. البته به دست آوردن این نکته که این خاصیتهای در درون زعفران وجود دارد یا خیر بیشتر در آزمایشگاهها مشخص میشود در این صورت است که میتوان گفت که در بیشتر آزمایشگاهها به راحتی میتوان از این گیاه استفاده کرد و آن را مورد استفاده قرار داد. یکی از نکاتی که برای این گیاه میتواند وجود داشته باشد به این صورت است که بیشتر از زعفران به عنوان مادهای شادی بخش و نشاط آور استفاده میشود و بیشتر نیز به به دو حالت شناخته شده است.
زعفران اصل کمی تلخ است
زمانی که قرار است از زعفران اصل استفاده شود بهتر است که این نکته را در نظر داشت که زعفران میتواند کمی مزه تلخی را داشته باشد. با این حال زمانی که مدت زمان زیادی نیز از استفاده از زعفران نیز گذشته باشد با این حال میزان تلخی تا حدودی مشهود خواهد بود در این حالت است که به خوبی میتوان از این زعفرانها استفاده کرد.
میزان رطوبت
یکی از نکات دیگری که در اصل بودن زعفران به شدت مهم است این است که میزان رطوبتی که برای آن وجود دارد به چه صورت خواهد بود در این زمان است که میتوان گفت که میزان رطوبت برای زعفران نباید بیشتر از دوازده درصد باشد در این زمان است که این نکته نیز در آزمایشگاهها مشخص خواهد شد.
خشک شدن سریع زعفران
زمانی که زعفران برداشت میشود در این صورت باید به خوبی نیز خشک شود در این حالت است که سرعت خشک شدن آن نیز به شدت باید بیشتر باشد در این حالت است که به خوبی میتوان از این زعفرانها استفاده کرد و دلیلی نیز بر اصل بودن زعفران خواهد بود. در این زمان است که میتوان گفت که زعفرانهایی که اصل هستند به شدت باید خشک خشک باشند و رطوبت بسیار بسیار کمی را در خود داشته باشند.
بنابراین رشتههای ظریف زعفران باید به صورت نگین شده و جدا از هم باشد در این زمان است که میتوان به خوبی از این نکته استفاده کرد که زعفرانهایی که رشتههای زعفران در آنها به هم چسبیده است و رطوبتی را نیز در خود دارند اصل نخواهند بود این رطوبت به این صورت است که میتوان گفت که خشک خشک نیستند. در این زمان است که این زعفرانها کیفیت خوبی را در خود ندارند و مناسب برای استفاده نخواهند بود.
کشت طلای سرخ
بیشتر افرادی که میخواهند سود زیادی را به دست آورند بیشتر روی به کشت زعفران آوردهاند با این حال بازار استفاده از زعفران نیز به شدت رونق دارد و بیشتر به صورت جهانی و هم به صورت داخلی متقاضی زیادی را به خود گرفته است. در این صورت است که به خوبی میتوان با استفاده از کشت زعفران به صورت اصولی به سود زیادی دست یافت و به خوبی از این سود استفاده کرد.
در این شرایط است که میتوان این نکته را در نظر داشت که استفاده از زعفران در کشورهای اروپایی و عربی به شدت رواج یافته است. بنابراین کشت زعفران برای مناطقی که از میزان آب زیادی نیز برخوردار نیستند و حالت بیابانی را به خود دارند نیز مناسب خواهد بود که بتوان از این قسمتها برای کاشت زعفران استفاده کرد.
در نهایت زمانی که برای کاشت زعفران در نظر گرفته میشود و همین طور زمین و آب و هوایی که برای این کار در نظر گرفته میشود به شدت میتواند از اهمیت زیادی برخوردار باشد. در این زمان است که میتوان به خوبی از زعفران استفاده کرد و سودهای زیادی را برای استفاده از زعفران و کشت آن به دست آورد در این زمان است که بی جهت به زعفران طلای سرخ گفته نمیشود زیرا قیمتی که برای زعفران ایجاد شده است با قیمت طلا میتواند برابری داشته باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.